Cautare

59027 de rezultate pentru "politistul care intretine relatii secsuale cu un barbat" (6.49 secunde)
Pentru corectitudinea alegerilor, va fi utilizat sistemul de prevenire a votului multiplu - Pe 26 mai pot vota cetatenii romani care au 18 ani impliniti, inclusiv cei care implinesc aceasta varsta in ziua alegerii.
Impotriva familiei Cordos procurorii DNA au declansat un veritabil razboi cu scopul de a-l DISCREDITA POLITIC pe senatorul Alexandru Cordos.
Politistii au retinut doi barbati, tata si fiu, din judetul Mures, care sunt acuzati ca au plasat pe piata din Gorj trei bancnote false de 100 de lei.
Iulian Tudor) MAI a pregatit un proiect de lege, aflat in dezbatere publica, care indica conditiile in care vor putea fi ridicate masinile parcate ilegal. Potrivit textului legii, masura ridicarii va fi dispusa de politistul rutier.
"Am protestat pentru ca premierul Gyurcsany a fost impotriva cand s-a desfasurat campania privind dubla cetatenie si a provocat un absenteism masiv la referendumul din Ungaria din 5 decembrie 2004", a spus unul dintre protestatari, Biro Attila.
Guvernul a adoptat marti o ordonanta de urgenta care prevede confiscarea cerealelor si a produselor de panificatie transportate daca acestea nu sunt insotite de documente care justifica provenienta, dar si a vehiculului, controalele urmand sa fie facute de echipe mixte ale Politiei si Garzii Financiare.
Cu un zambet cald, le strange mana medicilor, asistentilor si celor care i-au adus pana acolo - soferii Ford-urilor Ranger. ... Totul in jur este atat de alb incat prima casa in care se intra pare un imens intuneric.
Guvernantii au pornit ofensiva impotriva celor care produc sau vind alcool la negru.
Patronii de la casa aia de amanet, aia care au ramas fara sase kile de aur, au fost sanctionati de politisti, pentru ca nu au respectat nu stiu ce reguli de securitate.
Jurnalul National publica un interviu intitulat '"Mainile pe volan si asculta-l pe politist!". Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare o parte.
In urma cu doua zile, mare tam-tam dupa ce un politist iesit din serviciu a accidentat... un gard, obosit si "obosit" fiind dupa o tura de noapte si o tura pe la un bar din cartierul in care locuia.
Anca ANDREI) Pe final de mandat, Guvernul Ciolos a dat o hotarate care-i va irita foarte tare pe romani.
Cum apare fostul politist in noaptea in care a fost UCISA Elodia Doua probe cerute de avocata familiei Ghinescu ar putea sa il ingroape definitiv pe fostul politist.
Ultima sosita este din partea detinutului Nicu Parleteanu, celebrul detinut care a amenintat-o cu moartea pe ex-judecatoarea Aspazia Cojocaru, de la Curtea Constitutionala. ... Printre altele, in scrisoarea adresata instantei care-l judeca pe ex-politistul Cristian Cioaca, detinutul Nicu Parleteanu spune ca a fost partas-complice la asasinarea Elodiei.
Faimoasa poveste cu gazul de mlastina (Autor: ... Farcas) (continuare) Ajutorii de serif David Fitzpatrick si Stanley McFadden si-au parcat masina intr-o zona adiacenta si au inceput o cautare, impreuna cu Frank Mannor. ... Lumina a aparut apoi din nou, dupa care iar a disparut.
Chiar daca nu se mai auzise nimic de actiunea politistilor menita sa stopeze pirateria intelectuala, sa nu credeti ca totul a fost un mare fas.
Cu mai putin de un milion de euro, Gica Popescu a cotizat la fisc si a scapat de alte consecinte ale legii, iar toata lumea a fost fericita.
La data de 10.04.2011, in jurul orei 03.35, un agent din cadrul Brigazii Rutiere, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.
Politistul Christian Ciocan se afla pe lista celor circa 10.000 de angajati ai Ministerului de Interne care vor fi restructurati in cel mult doua luni. ... Dar cine are interes sa restructureze postul pe care il ocupa comisarul-sef Christian Ciocan? ... Evident, cineva care il invidia.
Senatoarea GABRIELA FIREA a sustinut o declaratie politica cu titlul: "Violenta in familie exista, chiar daca vrem sau nu sa recunoastem!" , pe care o puteti citi in continuare. ... Mai mult, 30% dintre cei care au raspuns la acest sondaj considera ca "femeile mai sunt batute si din vina lor".
google-analytics.com